Nyheter

Sanktionsavgiften är överklagad

Nyheter ”Det här blir bara värre och värre” menar nämndordförande om bensinbolagets överklagan till Länsstyrelsen.

Arkivbild sedan februari 2016. Mer aktuell än någonsin...

Vem har tolkningsföreträde egentligen och varför är det olika syn på allt. Orden kommer från en frustrerad miljö- och byggnämndsordförande som nu fått information om att bensinbolaget på Storgatan har överklagat sanktionsavgiften som ligger hos Länsstyrelsen.

– Jag är frustrerad. Jag har varit inom kommunen i 27 år och inte varit med om något liknande. Det här blir värre och värre, säger Johnny Wackt (KD) ordförande i miljö- och byggnadsnämnden.

Anledningen till att bensinbolaget har överklagat är att kommunen har lagt ett sanktionsavgiftsbeslut på startbeskedet. I sak menar ordförande att de har rätt och överklaga ett ärende som redan är avgjort ska inte gå.

– Det är för billigt att överklaga idag. Och för enkelt. Har en nämnd beslutat så är det det som gäller tycker vi, avslutar Johnny.

Vi kommer således ha all anledning att återkomma i ärendet…

Taggar

Dela


18 reaktioner på Sanktionsavgiften är överklagad

Tyvärr är ju detta en kamp mot macken som började innan Oljeshejkerna köpte. Jag måste säga att det är tufft av Oljeshejkerna att fortsätta arbeta för macken, trots allt motarbetande de mött av MoB. Andra har inte orkat med. Nu har ju kommunen extrema resurser om de vill slå ihjäl en företagare, det måste vara mycket prestige i detta annars hade kommunen slutat j….s för länge sedan.
Det finns bara ett sätt att bli av med sådana här historier: Inför tjänstamanna- och politikeransvar, så alla får stå till svars för de dumheter som görs.

Det är mycket märkligt att man från kommunens sida agerar så ensidigt att få bort macken i Skillingaryd. Då borde man agera från kommunens sida också och få bort mackarna i Vaggeryd.

Oljeshejk Johnsson är i fler blåsväder än detta. Den som googlar får se. Senast var det väl brott mot strandskyddet hemma i Alvesta där han till på köpet är kommunalråd.

Trots detta borde en uppgörelse i godo mellan honom och kommunen vara det bästa för alla, inte minst för skattebetalarna. Och macken bidrar till ett levande Skillingaryd med service inom räckhåll.

Använd era röster till hösten och rösta fram politiker från Skillingaryd. Har man suttit 27 år så kanske det är dags att man pensioneras från politiken med vår hjälp!

Håller helt med dig henrik. det är nog dags att vissa avgår som politiker och att vi få fram fler Skillingarydsbor i kommunkontoret.

Det här skämmer ju ut hela Skillingehus, ja hela Vaggeryds Kommun! Rena rama sandlådan! Låt macken va ifred och lägg energi och pengar på annat som är viktigare. Usch va kommunen smutsar ner sitt rykte!

Tur att det går att överklaga. Nämnden och dess ordförande behöver verkligen tänka till. Vill vi ha företagare i kommunen eller inte? Våra politiker vill helst satsa i Vaggeryd.
Kommuninnevånare.

Här i Vaggeryd är det inte lätt att köra bil om man inte kör på huvudled,till vårdcentralen ska man bara inte tänka på om man inte tillhör MP.

Eftersom nämndordföranden är så energisk så skulle han ju lägga energi på hur illa kommunen sköter vinterväghållningen.

Låt macken vara kvar,plus att man bygger en tvätthall för manuell tvätt,om inte måste man väl riva 2 mackar i vaggeryd 1 i klevshult som ligger i samhället.

Ni agerar ”dödgrävare” Som ni håller på har vi ett dött samhälle, vem i så fall vill bo här. Ett gott råd till tjänstemännen i kommunen hjälp till i stället så andra näringsidkare vill komma till vår kommun.

Ja men ni på kommunen kan ju ge er!!!
Låt macken vara som den är!
Sjukt och bara hålla på från er sida….
Företagare i Skillingaryd.

Haha!

Det är väl en otrolig tur att det går att överklaga med tanke på hur många ggr som kommunen gjort fel.

Att en känd politiker uttalar sig på det viset är helt orimligt och visar på en övertro på sin egen förmåga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *