Nyheter

Saras krönika: Ett paket levererades ovanligt exakt…

Nyheter Som oftast är man irriterad över att beställda paket aldrig kommer fram i önskad tid men i veckan hände något otroligt för mig som bor där jag gör…

Paket levererades ovanligt exakt

Spårningsnummer följer man slaviskt och ser att det går oerhört sakta stundtals, paketen strandar på terminal och ibland även skickas tillbaka utan avisering om att det har funnits att hämta. Och som oftast får man vänta i evigheter. Men i veckan hände något otroligt.

Paketet beställdes i lördags 900 mil härifrån. I beställningen skulle man ange vilken dag man ville ha det levererat. Eftersom hemkomst skulle bli på onsdagen, valde jag torsdag. 

I orderbekräftelsen står allting angivet och jag tänkte väl ”jaha, det där ska bli intressant att se om det fungerar…”. Paketet var viktigt att få hem till en födelsedag, jag hade möjligen varit ute lite sent ute och var beredd på att meddela att presenten kan komma nästa vecka till jubilaren.

I ett sms fick jag dagen innan information om att leveransen kommer att ske som jag önskat och att ”vi beräknar vara framme hos dig 15.21–15.31”. Tänkte direkt; vet de verkligen var jag bor när de lämnar exakt tidsram. 

Dagen paketet skulle levereras fick jag ytterligare ett sms där jag påminns om den exakta tiden samt att ”chauffören kommer att höra av sig till dig en stund innan ankomst”. 

Strax efter 15-kaffet ringer telefonen. Carl presenterar sig artigt och meddelar att ”jag är hos dig om 20 minuter”. Man kan knappt tro det är sant… men, det var det. 

Klockan 15.24 står lilla paketbilen utanför på gården i Gisslaköp. När jag går ut och möter Carl undrar han; ”Det går bra att stå på vägen och lasta av? Ser inte ut att vara vältrafikerad här?”. När paketet överlämnades önskade han en fortsatt trevlig dag. 

Jag kan säga att jag blev väldigt imponerad och kunde knappt tro det var sant. Det omöjliga har hänt. Nu är paketleverantören inte någon bransch som jag kommer att nyttja så värst mycket, men för den här servicen kommer jag anlita dessa igen om det blir aktuellt. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Saras krönika: Ett paket levererades ovanligt exakt…

Kan man inte få veta vilken transportör?
Beställde själv delar från södra Europa. Gjorde också så att följa resan och första biten fram till svenska gränsen gick på mindre än en dag men sedan tog Postnord över då tog det 11 dagar innan jag fick paketet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *