Nyheter

Simhallen stängs i väntan på tekniker

Nyheter I torsdagskväll gick den höj- och sänkbara botten i bassängen i Skillingaryd sönder. En tekniker ska komma imorgon. Tills vidare är simhallen stängd för badande höstlovsungdomar.

Arkivfoto från Skillingaryds simhall

– Det är den höj- och sänkbara botten i bassängen som har gått sönder. De har fastnat i toppläge och bassängen kan tyvärr inte användas. Varje kväll höjs botten för att dammsugaren ska göra sitt jobb under natten. Det är inte helt enkelt att få tag på tekniker och reservdelar. Imorgon kommer en tekniker, dock utan några reservdelar, och tittar på vad som behövs köpas in. Vi kan tyvärr inte säga när bassängen åter öppnas. Vi behöver åtgärda hissen i första hand, så vi får ner botten och kan använda bassängen. Därefter behöver vi en stor service på hela anläggningen, säger Kent-Åke Svensson som är sim- och sporthallschef i Vaggeryds kommun.

Skillingarydspersonal kommer att vid något tillfälle att jobba i Vaggeryds simhall. I Vaggeryds simhall är det, sedan några veckor tillbaka, söndagsöppet.

Taggar

Dela


1 reaktion på Simhallen stängs i väntan på tekniker

Underhåll och uppgradering av anläggningar är investering.
Undlåtenhet att underhålla är slöseri och slutar med driftstörningar och stora merkostnader för att, om möjligt, återställa anläggningen i brukbart skick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *