Nyheter

Simhallsutredarna utsedda

Nyheter I november beslutade kommunfullmäktige om strategisk plan och budget 2023 och en politisk sammansatt grupp har i uppdrag att klargöra lokalisering och ambitionsnivå för simhallen i Vaggeryd. I den nya gruppen är Kenth Williamsson (S) ordförande och en delrapport ska vara klar om fyra månader

Varje parti som är representerad i kommunfullmäktige finns med i den nya politiska gruppen, med en ordinarie och en ersättare som ska tjänstgöra om den ordinarie har förhinder. Till möten kallas, förutom nytillsatta politiska kommittén, även sakkunniga tjänstepersoner i den omfattningen som ordförande bedömer relevant. Simhallskommittén för minnesanteckningar och redovisar till kommunstyrelsen, kultur- och fritidsnämnden samt budgetberedningen i den omfattningen som ordförande bedömer rimligt. 

En delrapport ska vara klar före budgetberedningens slutmöte i maj 2023.

Den nya politiska gruppen, som ska utreda simhallen i Vaggeryd består av:
Kenth Williamsson (S), ordförande, Allan Ragnarsson (M), Jan Erik Aronsson (SD), Christer Sandén (KD), Jörgen Johansson (C), Eva Magnusson (L), Lennart Karlsson (EMP), Elizabeth Orrellana Bravo (V). 

Ersättare för ovan ordinarie i respektive parti är: Nexhat Shabani (S), Gert Jonsson (M), Stig Svensson (SD), Thomas Axelsson (KD), Ulf Abrahamsson (C), Kim Andersson (L), Klas Gustavsson (EMP) och Anne Dolk (V).

I denna grupp kommer även kultur- och fritidsnämndens arbetsutskott att sitta.

Arkivbild

Taggar

Dela


3 reaktioner på Simhallsutredarna utsedda

Förhoppningsvis kommer man fram till en anläggning som vill utvecklas och ha öppet för allmänheten och inte förvalta som det är idag….

Bygg en ny gemensam, nära ansluten till stationen för bra kollektiv förbindelse för att underlätta för alla grupper.
Kombinera simbassäng med äventyrsbad, bastu och någon pool.
Idag åker folk iväg för detta och skulle vara attraktivt för kommunen samt för locka till nya invånare.
Det tror jag många skulle uppskatta.
Nytt och modernt som står sig länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *