Nyheter

Sju coronaåterbesök fick göras vid matserveringar

Nyheter Miljö- och byggnämndens verksamhetsplan gicks igenom vid senaste sammanträdet. Totalt har 27 kontroller gjorts på matserveringar för att se efterlevnaden av coronarestriktioner

Arkivfoto; Coronarestriktioner har hamnat på miljö- och byggförvaltningen

Miljö-och byggförvaltningen har jobbat med hälso- och livsmedelskontroller där det under de senaste månaderna även kontrollerats hur serveringar har jobbat med restriktioner under rådande covid-19 pandemin.

– Vi redovisade hur mycket vi gjort och det som är kvar. Jag tycker att vi har gjort ett rätt bra jobb trots rådande läge. Vi har haft 27 ärenden och sju av dessa fick ett återbesök av oss. Återbesöken handlade om enkla grejer som behövdes åtgärdas, som exempelvis handsprit ska vara tillgängligt och markeringar i golvet. Vi har gjort kontroller på vägkrogar, restauranger och matserveringar, berättar Thomas Andersson, tillförordnad förvaltningschef för miljö- och bygg, som tycker att kommunens serveringar har gjort ett bra jobb. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Sju coronaåterbesök fick göras vid matserveringar

Bra jobbat Thomas med personal! När sånt här händer är det skönt att veta att kontroller utförs för man behöver inte vara 70+ för att bli smittad av COVID. För.min del vore det dumt, väldigt dumt att bli smittad. Nu tror/hoppas jag att våra krögare fortsätter i samma stil för även de lägger ner ett stort jobb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *