Nyheter

Skadegörelse vid grillplats

Nyheter Gärdsgården är nerriven och uppeldad. En upprörd Skillingarydsbo uppmanar till "att hålla koll"

Gärdsgården är nedriven. Foto; Läsarbild

– Jag blir så förbaskad. Någon har förstört och rivit ner gärdsgården runt grillplatsen för att sedan elda upp det vid grillplatsen. Skogen är full av pinnar som man kan använda, säger en frustrerad Skillingarydsbo som har kontaktat redaktionen.

Gärdsgården har använts till eld

Taggar

9 reaktioner på Skadegörelse vid grillplats

Om man inte kan skapa något själv så måste man hävda sitt ego genom att riva ner det andra har skapat. Är väl samma typ av människor som springer runt och har skjutvapen och skriker om att man inte visar dem respekt.

Bra att det uppmärksammas, så att fler får kännedom om förstörelsen.
Sedan tror inte jag att ordningsvakter är lösningen på allt. Det är mer upp till oss var och en, att tala med varandra om vad som är okej och inte, hur viktigt det är att värna om trivseln på våra allmänna platser.
Tillsammans får vi en kommun där alla trivs och känner att de kan vistas på olika ställen.
Jag tror verkligen detta är en engångsföreteelse!

Man kan undra om dom fått någon uppfostran i att vi ska vara aktsamma om vår natur o vara rädda om det fina vi har i vår närhet! Skäms på er ni som förstör! Nu är vi många som vet ni borde akta er att göra samma sak igen!!!

Det är riktigt tråkigt att se eländet. De som bär ansvaret saboterar för alla oss som besöker platsen, det har varit många som uppskattat gärdsgården. Den byggdes med helt ideellt arbete av föreningen Store Mosse Nationalpark.Materialet skänktes av skogsägare i Tofteryd och Skillingaryd. Jag är en av gärdsgårdsbyggarna
Ewa Karlsson, Tofteryd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *