Nyheter

Skenande matpriser – varnar för hot mot Ica-handlare

Nyheter I olika sociala medier och närforum har det riktats dödshot mot Ica-handlare. Nu berättar SVT Väst att ICA nu gått ut med en intern varning.

Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

I helgen gick matjättens säkerhetsavdelning ut med ett internt meddelande. Detta beroende på att tonen har varit mer än lovligt hätsk på sociala medier och nätforum sedan koncernens prishöjningar hamnat i fokus. I meddelandet står bland annat följande enligt SVT Väst.
“Detta medför bedömt en risk för angrepp, mot butik, person eller privat egendom kopplat till detta förmedlade budskap”.

Företagets säkerhetschef Anders Jonasson berättar för TV-kanalen att han bedömer sannolikheten för att hoten ska verkställas som låg.

Taggar
ICA

6 reaktioner på Skenande matpriser – varnar för hot mot Ica-handlare

Det är ett fulspel också som pågår tyvärr! Matpriser höjs mer än vad de behövs i verkligheten, allt för att ge mer vinster till ägarna!
På ett år är prisökningen på mat i Sverige över 20 procent – mer än i övriga nordiska länder!
Det finns bara några få stora kedjor inom dagligvaruhandeln, det är ganska lätt för dem då att hålla priserna högre i och med att det inte finns så mycket konkurrens!

Svar till en trött man, ilskan skall riktas mot den förra regeringen som förstörde allt vad energin innebär, reduktionsplikten och nerläggningen av fyra reaktorer som är den stora orsaken till de höga priserna, sedan har Magdalena Andersson mage att skylla på “putin-priser” när priserna skenade ett halvår innan kriget.

Förstår inte hur människan funkar ta det med ro. Älskar Ica står på er sida ni är fantastiska. Älskar Ica i Vaggeryd och vilken fantastisk personal, tummen upp för er 🫠

Jag är ingen större fan av miljardföretag.
Men även jag fattar att det är inte deras fel att inflation stiger. De borde rikta sin ilska mot regeringen att de inte gör mer för dem som inte en sån hög inkomst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *