Nyheter

Skillingaryd.nu är bygdens röst

Nyheter När vi frågade våra läsare om var de bor var Vaggeryds kommun överlägset mest representerat.

redaktionen samlad

Eftersom Skillingaryd.nu/Vaggeryd.nu är en lokal röst på nätet med huvudinriktning att bevaka det som händer och sker i Vaggeryds kommun är resultatet helt logiskt. Drygt 650 av de 800 som svarade på frågan klickade i rutan att de bor i Vaggeryds kommun och det motsvarar 83 % av alla svar.

För oss som arbetar med nättidningen är det med glädje och ödmjukhet vi noterar det stora intresse som finns för det vi gör. Man kan tycka att 800 svar inte är särkilt mycket, men faktum är att många politiska opinionsundersökningar görs med omkring 1 000 tillfrågade, så vi är fast övertygade om att den lokala förankringen också är vår styrka. Publikationen har också besök från andra delar av länet men också ett antal boende utanför länet och dessutom ett antal boende utrikes. Många av dessa är säkert tidigare kommuninvånare som på detta smidiga sätt följer sin hembygd.

Responsen från alla läsare gör oss stolta men ännu mera taggade att ytterligare utveckla produkten för att få flera läsare. Kanske någon av er kommer att medverka genom att skicka in artiklar som ni tror kan beröra och intressera människor i er omgivning. Eller höra av er med tips och idéer. Självklart förbehåller vi oss rätten att bestämma vad som till syvende och sist publiceras. Vi vill inte bli självgoda utan ska arbeta hårt för att ge alla läsare motivation till att besöka oss ett par gånger om dagen för uppdatering. Du ska veta att du inte är ensam, vi har mellan 13 000–14 000 unika besökare varje vecka. Det motsvarar folkmängden i Vaggeryds kommun som ska veta att Skillingaryd.nu är bygdens röst.

Taggar

Dela


1 reaktion på Skillingaryd.nu är bygdens röst

Får vi lite mer om det som händer i Skillingaryd skulle det vara bra
Känns som det mesta handlar om Vaggeryd som ort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *