Nyheter

Skillingaryd ska också ha ett välkomnade centrum

Nyheter Att Empartiet röstade ja till Jörgens förslag att utveckla Skillingaryds centrum är på grund av att detta skulle redan varit gjort! Läs Empartiets inlägg här

Det är givet att Skillingaryd ska ha ett välkomnande centrum likväl som Vaggeryd.

Har egen erfarenhet när det gäller torget i Vaggeryd. Man blir glad av att på morgonen får se att torget är dekorerat med vacker blomsterprakt (kallas god boende miljö).

Får hoppas att detta arbete med att förbättra centrum i Skillingaryd kommer igång med det snaraste!

Och en god boende miljö ska givetvis gälla i alla delar av kommunen. 

Lennart Karlsson (EMP)

Taggar

5 reaktioner på Skillingaryd ska också ha ett välkomnade centrum

Bo Holst. Jag reagerade också på det när jag såg det när kommunen hade ett tält på Knektaparken i Jönköping med den texten, Bo i Vaggeryd och skrev till kommunen. Fick till svar att det skulle bli för långt med att i stället skriva. Bo i Vaggeryds kommun. Vilket jag anser är på ren svenska är skitsnack. Och jag har frågat många vänner som bor i en annan kommun hur dom uppfattar texten. Bo i Vaggeryd. Och alla har svarat att man ska bo i Vaggeryd. Om man flyttar till Vaggeryds kommun.

Det blir dags att utveckla Skillingaryds centrum.
Centrumet är så tråkigt.
Personligt tycker jag att Vaggeryd också har ett tråkigt centrum. Kommunen måste rekrytera flera affärer (till både Vaggeryd och Skillingaryd) så att det blir roligt att handla på hemmaplan. yill exempel Lidl, restauranger, kaféer, butiker där man kan köpa kläder och presenter, och så vidare.

Äntligen händer det (kanske)något
Vi vill inte vara en skattkista för endast Vaggeryd
Byt namn på kommunen så tidningarna kan skriva rätt
En annan tidning skrev att Sandals Åkeri startade i Vaggeryd
Rätt var att det egentligen startade i Åsafors med en lastbil. Sedan flyttade de till Skillingaryd

Detta borde vara en självklarhet dock inte med det här styret. För ett par år sedan så skämde de ut sig med en offentlig diskussion om två trasiga lyktstolpar vid torget i Skillingaryd. De var tvungna att gå in på nästa års budget för att kunna reparera. Stolparna förblev släckta över den mörka årstiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *