Nyheter

Skolbusschaufför sjuk i corona

Nyheter En skolbusschaufför har insjuknat i coronavirus, det uppger Gislaveds kommun på sin hemsida.

I fredags kväll konstaterades att en av kommunens skolbusschaufförer är sjuk i coronavirus och har utvecklat sjukdomen covid-19. Chauffören har kört fem elever under tiden personen kan ha varit smittbärare. De har inte några sjukdomssymptom ännu och enligt Folkhälsomyndigheten har de därför inte spridit smittan vidare. De berörda familjerna är kontaktade av smittskyddsläkare och eleverna, som går på Gyllenforsskolan i Gislaved samt Ängslyckans skola i Ås, kommer som en säkerhetsåtgärd att vara i karantän och hemma från skolan.

Minibussen som användes har inte transporterat fler elever innan den rengjorts för att inte sprida eventuell smitta vidare. Bussbolaget berättar att den sjuka personen och chaufförer som varit i kontakt med chauffören inte kommer att köra buss tills vidare samt att man avvaktar vidare instruktioner från smittskyddsläkaren.

Taggar

4 reaktioner på Skolbusschaufför sjuk i corona

Skulle inte tro det, staten och dom statliga instanserna är inte trovärdiga längre. Med det styre vi har idag så är ”struts beteende” det vanligaste sättet att hantera situationer. Dom bara kör ner huvudet i sanden och hoppas att problemen försvinner. Det finns ingen handlingskraft tyvärr. Det enda dom kan är att höja skatter, det är lösningen på alla problem. Så trött på denna situation nu!

Vaddå bara höja skatter?? Slopad värnskatt, sänkt fastighetsskatt jobbskatteavdrag…staten har missat många miljoner Men virus får vi nog se som naturkatastrof. Den skiter fullständigt i både gränser och antibiotika

Du har rätt Skillingarydsbon socialisterna vill gärna ta hela lönen om dom kunde i skatt och sedan dela ut en del till dom med dom ”rätta” åsikterna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *