Nyheter

Sköt tjur i stället för ko

Sköt tjur i stället för ko

Nyheter I dag fick polisen en anmälan från ett jaktlag i Vaggerydstrakten om att man skjutit fel älgdjur, en älgtjur i stället för en älgko. Polisens presstalesman Thomas Agnevik berättar att djuret tagits i beslag och sedan har jaktlaget fått chans att köpa tillbaka det.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Sköt tjur i stället för ko

Och när jägaren är i så ”dåligt” skick att den inte vet vad den skjuter på…. Vad är då lämpligt? Eller är det skicket på Bilar, Traktorer, Hus, Trafikmärken, Jaktkamraten, annan Människa, tam Gris, Ko, Häst, Hund m.m. som avgör om det ska skutas på? Finns det möjligtvis något en jägare inte skjuter på?

Jonny Melander. Du verkar inte ha mycket kläm på ämnet du uttalar dig om. Hur skiljer du en tjur med 1-2 centimeters horn från ett hondjur? Nu är läget när du skulle kunna dela med dig av dina kunskaper, men efter att ha läst ditt inlägg misstänker jag att du inte har så mycket att komma med i den vägen.

Det är lätt hänt och en tjur som är så ”dålig” att den kan misstas för hondjur borde egentligen vara högst prioriterad att skjutas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *