Nyheter

Skottlossning mot bil i Anderstorp – person anhållen

Nyheter Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott efter att en bil beskjutits under natten.

Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott efter att en bil beskjutits under natten. Genrebild: David Alin

Det var vid ettiden som polisen fick in flera vittnesuppgifter om en skottlossning, mot en bil på Allégatan i Anderstorp, där en bil beskjutits. Flera gärningspersoner har enligt uppgift avfyrat ett vapen mot bilen. Polis identifierar en trolig brottsplats som är dokumenterad och undersökt. Dock har varken gärningspersoner eller fordonet som beskjutits anträffats. Polisen har inlett en förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott. I nuläget har polisen ingen misstänkt.

Texten uppdaterad 22 november klockan 14.07:

Efter att polisen gjort ett antal undersökningsåtgärder som förhör med vittnen samt brottsplatsundersökning anhölls en man, mellan 30 och 40 år, i sin frånvaro under gårdagen. Denna man har i dag frihetsberövats, skriver polisen på sin hemsida.

Taggar

Dela


1 reaktion på Skottlossning mot bil i Anderstorp – person anhållen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *