Nyheter

Slätten blev återvinningsplatsen

Nyheter Med knapp marginal, efter votering, blev det en ny återvinningsplats i Skillingaryd. Uppdaterad text.

Arkivfoto; Det behövs mer än en återvinningstation och nu är det klart var den blir

Ett tidsbegränsat bygglov för nybyggnation av återvinningsstationen strax söder om Hemköp i Skillingaryd klubbades igenom under miljö- och byggnämndens sammanträde. Men det var knappt, med siffrorna 5 – 4, blev det den tilltänkta platsen vid Slätten.

– Det är ett tidsbegränsat bygglov på fem år med ett tillägg att det ska vara plank runtomkring stationen, i gammal stil, så att det smälter in i omgivningen. Vi har alltid tidsbegränsat bygglov på liknande bygglov, säger Johnny Wackt (KD) ordförande i miljö- och byggnämnden.

Bygglovet gäller till september 2023.

Uppdaterat kl 14.10; Voteringen slutade; JA till återvinningstation på Slätten röstade (KD), (M), (MP) 2 av 3 (S). NEJ till återvinningstation på Slätten 1 av 3 (S), (SD), (L) och (C).

Taggar

8 reaktioner på Slätten blev återvinningsplatsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *