Nyheter

Snöfall väntas – kan störa elförsörjningen

Nyheter Det verkar inte riktigt som att vädret kan bestämma sig. Under onsdagen kommer vi i våra trakter få ett besvärligt väder.

Arkivbild

Under natten som kommer så kommer regnet att övergå till snöfall under onsdagsmorgonen. Det spår SMHI i sin prognos och i Värnamo förväntas det komma närmare 13 millimeter snö. I Vaggeryds kommun förväntas ungefär samma snömängd innan nederbörden framåt kvällen återgår till regn.

SMHI har nu utfärdat en varning för att vädret kan tänkas ställa till problem under morgondagen. Snöfallet kan leda till problem i trafiken och störningar i elförsörjningen.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Snöfall väntas – kan störa elförsörjningen

Hur skulle den lilla nederbörden kunna påverka elen? Är inte som flesta el ledningar nedgrävda? Ovh 13mm är ju 8nte så mkt, knappt så de ger sig ut för att ploga ens.

13 millimeter snö! Och det kan ställa till problem med elförsörjningen.Tänka sig att det är väl också Putins fel. För den förra rödgröna regeringen har ju absolut inte gjort något fel med sin energipolitik.

Är det politikernas fel menar du att elförsörjningen kan bli knas med på grund av att det kommer snö? Det står i tidningen att det kan strula med elen på grund av snön som komma skall.

Det är konstigt att elen ska strula nu när kablar är nergrävda i marken på de flesta ställen, men det är värre när rallyfanatiker kör när snöpinnar på små vägar man såg tydligt hur en bil sladdade med avsikt och körde när dessa pinnar på flera områden kring Tofteryd och Åker dessa pinnar markerar och hjälper till speciellt när det snöar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *