Nyheter

Sommaravslutning och presidentskifte hos Rotary

Nyheter När Rotary i Skillingaryd samlades för sommarlunch utsågs en ny president för kommande år

Klas Svensson och Håkan Strömqvist  [1/4]

Henric Johnson, Håkan Ströqvist och Björn Otterberg  [2/4]

Sommarlunchen avnjöts  [3/4]

tillsammans med glada rotaryaner  [4/4]

Det var ett 20-tal medlemmar och inbjudna som samlades på Järnvägshotellet i Skillingaryd för ett traditionellt veckomöte med Rotary i Skillingaryd. Men eftersom det också var avslutning inför sommaren och uppehåll innan ett nytt verksamhetsår påbörjas hade man en del utmärkelser och annat att hantera.

Avgående presidenten Håkan Strömqvist hälsade en ny medlem välkommen i gemenskapen och det är Petter Larsson som nu trätt in i medlemsskaran och ska bidra till verksamhetens utveckling framöver. Vidare fick två av medlemmarna som gjort särskilda insatser under åren utmärkelsen Paul Harris Fellow, efter grundaren av Rotary Paul Harris. Det var två personer som uppmärksammades med denna ära och det är Björn Otterberg och Henric Johnson.

Men en av höjdpunkerna under lunchen var när man tillkännagav namnet på den som blir ny president för Rotary i Skillingaryd och det är kyrkoherde Klas Svensson som kan lägga även denna titel till sitt CV. Klas gjorde en kortare programförklaring och har ideér om bland annat att kunna arrangera någon konsert under året, för att bli lite mera publika i närområdet.

Taggar

Dela


1 reaktion på Sommaravslutning och presidentskifte hos Rotary

Lycka till med Rotary hälsningar från Toronto.
Hälsningar Hans Christian Öster DEG (DG på lördag) distrikt 2410.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *