Nyheter

Sommarens vägarbete har startat

Nyheter Valdshultsvägen i Skillingaryd ska äntligen få en separat gång- och cykelväg

Staketet till beteshagen är inflyttad och arbetet har påbörjats med gång- och cykelvägen

Ljusarmaturerna är nedplockade och arbetet har startat för ledningsarbete samt byggnation av ny gång- och cykelväg för att göra Valdshultsvägen i Skillingaryd trafiksäkrare.

– Vi har flyttat staketet och kommer att anlägga gång- och cykelväg på den sidan staketet varit. Tyvärr finns det ingen omledningsmöjlighet, därför behövs det trafikljusreglering etappvis, berättar Jerry Karlsson (L) ordförande i tekniska nämnden.

Arbetet med byta ut ledningsnätet är för att förebygga framtida driftstörningar mellan Björkgatan och Marielundsgatan på Valdshultsvägen i Skillingaryd. På grund av säkerhet och arbetsmiljö kommer det att vara begränsad framkomlighet under schaktarbetet. De som bor inom arbetsområdet och har infarter mot Valdshultsvägen kommer periodvis att behöva parkera sina bilar på sidogatorna. När vattnet stängs av kommer berörda fastigheter informeras.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Sommarens vägarbete har startat

Tycker man kan ta bort avsmalningarna för det är alltid svårt att bedöma vem som ska köra och vem som hinner först, och folk som glider under vintertid.
Hade vart bättre med vägbulor eller liknande!!

De boende utmed Valdhultsvägen har nog anledning att känna sig bekymrade efter att man sett hur det fungerade på Idrottsgatan. Först och främst en orimligt lång byggnadstid samt att kommunen slog sig fri från allt ansvar om utebliven post samt tömning av soptunnor.

Gör färdigt de pågående arbeterna först som pågår i Vaggeryd,hur länge ska de pågå verkar aldrig bli färdiga,Storgatan-Götaforsvägen-Östermovägen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *