Nyheter

Sommarkul blir annorlunda i år

Nyheter Sommarkul kommer i år att se annorlunda ut jämfört med tidigare år på grund av de begränsningar som regeringen fastställt om socialt avstånd och andra föreskrifter för att minska smittspridning.

Arkivfoto från Sommarkul på Bäckalyckan förra året. Det blev väldigt spännande när polisen dök upp på Sommarkul.

Den största skillnaden i år är att Sommarkul inte är på en fast plats utan kommer att vara på olika ställen runt om i kommunen. Det kommer inte heller att erbjudas någon buss som skjutsar ungdomar till och från verksamheterna, det blir ungdomarna själva som förflyttar sig till de olika aktivitetsplatserna. Vissa aktiviteter kommer även att kräva att ungdomarna i förväg anmäler sig till på grund av ett begränsat antal platser.

Sommarkul planerar att ha aktiviteter i alla kommunens orter och med hjälp av våra samarbetspartner, som är Svenska kyrkan och lokala föreningar, är kultur- och fritidsförvaltningen övertygade om att det kommer att bli ett lyckat Sommarkul även i år.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Sommarkul blir annorlunda i år

Sommarkul är en aktivitet som är helt frivilligt att delta i som ungdom. Om ditt barn inte har en cykel kan det vara en bra investering till sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *