Nyheter

Sönderklottrad skateboardramp vid Slätten

Nyheter En läsaren har under helgen uppmärksammat sabotage och klotter vid skateboardramp vid Slätten i Skillingaryd.

Skräpigt och klottrigt  [1/4]

Ordningsföreskrifter finns  [2/4]

Klotter vid skateboardparken  [3/4]

Skateboardrampen som inte fick vara i fred  [4/4]

– Tråkigt när ungdomarna inte har något annat att göra än att förstöra, det säger en av tidningens läsare, som under sin hundpromenad, har uppmärksammat att rampen i Skillingaryd har klottrats sönder.

– Det var ett fasligt liv här i lördagskväll intill skateboardparken. Men nu vet vi vad de sysslat med, säger läsaren som nästintill är granne med Hemköp.

Det var under ”Hjulafton” den 31 maj 2014 som skateanläggningen invigdes vid Slätten i Skillingaryd. I augusti 2015 kom informationstavlan till med säkerhetsanvisningar, papperskorgar, sittbänkar. I samband med ”upprustningen” av parken tog även kommunen bort klottret som hade gjorts vid ramperna. Nu är det alltså dags igen.

Taggar

6 reaktioner på Sönderklottrad skateboardramp vid Slätten

Polis och socialtjänst borde lägga ner resurser på att hitta de skyldiga. Tycks vara unga personer som av innehållet i klottret att döma inte verkar må så bra. De kan bli till skada både för sig själva och andra om de inte tas om hand. Se klottret som en varningsklocka!

Mycket tragiskt att sånt här får ske utan konsekvenser. Hur ska denna sommaren bli, den förra va ju katastrof och resulterade i mycket skadegörelse och annat på tex Fågelforsskolan.

Sorgligt när det försökts göra något för ungdomar så finns det vissa som ska förstöra hoppas att någon tipsar så de skyldiga får sitt straff
Tyder på killar med litet ordförråd

Typsnittet på texten Lucifer på bild tre säger att det är helt klart en tjej som har skrivit!

Och för att öppna dina ögon lite mera så kan jag talar om för dig att det även finns tjejer med litet ordförråd!

Min första tanke är också att en tjej stått för den mesta texten. Förvisso spelar det ju mindre roll vilket kön det är på klottraren men alla jäkelskap som händer på stan är inte ”pojkstreck”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *