Nyheter

Spännande möten väntar i Tallnäs vårprogram

Nyheter – Planen jag haft är att under våren riktar jag mig mot de äldre och under hösten mot de yngre besökarna, säger Emil Qvarnström vd på stiftsgården Tallnäs när han berättar om vårens program på gården… 

Emil Qvarnström presenterar vårens program på Tallnäs

Vårens program på Tallnäs startar i januari och pågår till juni och det är kända, spännande och intressanta gäster som kommer på besök. Emil berättar: 

– Många trevliga inslag blir det under våren. Marianne Rundström, tidigare programledare på Svt kommer och berättar om synen på äldre och åldrande. Peter Harrysson kom jag och tänka på, han måste vara väldigt uppskattad och jag vet att han sjunger visor. Ringde Peter och undrade om han var intresserad av att komma till oss och det var han. Den kvällen han kommer så börjar vi med matservering och sedan går vi ut i kapellet. Hans program pågår i två timmar så i pausen serverar vi kaffe och dessert. Det kommer att bli en riktigt fin kväll. 

Gospelkvällar i kyrkan i Tofteryd där Emils kompis Glady del Pilar besöker kyrkan. Träningsevent med Clarissa Krabbe. Temakväll ”Mirakel” med Anna Melle, ”Hopp i en hopplös tid” med Elisabeth Sandlund och ”Att vinna en seger” där Hasse Bratt Hernberg från Sankta Claras kyrka kommer på besök. 

– Hasse var med i Hollywoodfruar och var Gunilla Perssons präst i Los Angeles. Gunilla tog hjälp av Hasse när hon behövde hjälp från ovan, säger Emil och fortsätter: 

– Vårens program avslutas i juni månad när Björn Ranelid kommer åter. Det var en uppskattad kväll sist och han ville komma tillbaka till oss. Det är kul. Jag har sagt till honom att han måste ha fler böcker med sig, för de tog slut sist. Det blir en minst sagt spännande vår hos oss på Tallnäs, avrundar Emil Qvarnström. 

Taggar

Dela


1 reaktion på Spännande möten väntar i Tallnäs vårprogram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *