Nyheter

SPF Seniorerna hade månadsmöte

Nyheter Här kommer en rapport från SPF Seniorerna Vaggeryds ånadsmöte.

Musikbingo och julbord – ja, det var några av höjdpunkterna då SPF SENIORERNA i Vaggeryd samlades till månadsmöte för december. Ordföranden Anders Mattsson inledde med att välkomna närmare nittio förväntansfulla seniorer till restaurang Linnéa på Furugården och de blev inte besvikna då det serverades ett utsökt julbord och personalen fick välförtjänt uppskattning.

Inledningsvis var det tävling med musikbingo och det var främst med anknytning till julen. Mats-Eric Fransson och Jörgen Bergström höll i musiktävlingen och Lennart Andersson var ansvarig för bingospelet. Priserna var många och det var frukt och grönsaker till vinnarna.

Det blev även tid för allsång och styrelsen bildade kör och ledare för detta var Monica Nydenmo-Jonsson och sångerna ackompanjerades på piano av Ann-Marie Karlsson.

Avslutningsvis blev det dragning på aktivitetskorten och årorna och till sist önskade Anders Mattsson alla en God Jul och ett Gott Nytt År och välkomna tillbaka till nästa års första sammankomst, månadsmöte med grötfest den 18 januari 2024.

Text och Bild SPF

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *