Nyheter

SPFs månadsmöte

Nyheter Två kusiner Boberg underhöll SPF Seniorerna i Vaggeryd vid senaste månadsmötet. Kåre Boberg inledde med en tillbakablick på samhällsutvecklingen i Vaggeryd under hundra år och Staffan Boberg fortsatte med musikunderhållning tillsammans med elever från kulturskolan.

Staffan Boberg, Robin Cedervall, Edvin Johansson, Oliver Jonsson, Thore Ohlsson  [1/3]

Thore tackar Kåre  [2/3]

Oliver vid pianot  [3/3]

Det var med stor inlevelse och engagemang som Kåre Boberg visade bilder och kåserade om Vaggeryd från 1920 och hundra år framåt med rubriken ”WIK 100 år”. Det blev en intressant tillbakaresa som innehöll glimtar från framförallt framgångarna inom både fotbollen, bandyn och friidrotten. Detta kompletterades med bilder från industrins framväxt och utveckling under motsvarande tid. Kåre delade in tidsepoken i olika decennier och plockade fram intressanta händelser som de närvarande kommenterade i olika avseenden,

Ungdomar från kulturskolan underhöll med olika instrument under ledning av Staffan Boberg. Oliver Jonsson framförde flera pianostycken. Edvin Johansson spelade saxofon och Robin Cedervall trumpet, ackompanjerade av Staffan Boberg på flygel.

Thore Ohlsson höll i sammankomsten och informerade om kommande verksamhet. Jörgen Bergström berättade om projektet att nå de ofrivilligt ensamma tillsammans med PRO.

Text och bilder: Christer Holmgren

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *