Nyheter

Sportlovet är här

Nyheter Veckan som kommer är det sportlov i Vaggeryds kommun. Men vad erbjuder föreningarna?

Arkivfoto

Det finns något för alla åldrar – det kan sportlovsprogrammet intyga som drar igång på måndag.

Handbollsklubben är öppen på onsdag i Vaggeryd, Vaggeryds SOK har aktiviteter dagligen under veckan och är även anpassad för barn med funktionsvariation. Bowlinghallen är öppen dagligen i Skillingaryd och på Biblioteket i Vaggeryd och Skillingaryd blir det teater på torsdag för barn mellan 4 – 6 år. Vid biblioteken finns även pysselhörna. Onsdagklubben håller till på biblioteket i Skillingaryd som är öppen för pysselsugna barn mellan 6 – 15 år. Skillingaryds skyttegille bjuder sedvanligt in till luftgevärsskytte på måndag kväll. Folket hus i Vaggeryd har bio måndag, onsdag och fredag där det visas disney-, familje och komedifilm. Skillingaryds gymnastikförening hälsar sportlovslediga skolungdomar att träna gratis under veckan och Skillingaryds FK arrangerar ”Barnens vasalopp” på onsdag.

Simhallarna är öppna där det även arrangeras bad-disco på tisdag. Kyllåsbacken har extraöppet där det även finns utrustning att hyra. Vill man prova schack är det öppet på Schackklubben under torsdagens eftermiddag och kväll. Skridskor går att åka både inom- och utomhus när Movalla har åkning både med och utan puck och på Vaggeryds IP finns någon från bandyn som hjälper till under dagtid hela veckan.

Öppna ungdomsverksamheten har ett fullspäckat veckoprogram med fotbollsturnering, thaiboxning med Lena, simhallsdisco, skaparverkstad där målning- nåltovning och keramik ingår, överraskningar på alla hjärtans dag på UC, bowling, utförsåkning i Kyllås och tv-spelturnering.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *