Nyheter

Stationerna töms för sällan

Nyheter I Skillingaryd finns enbart en återvinningsstation kvar. Vid Smedjegatan i Skillingaryd fylls containrarna snabbt.

  [1/4]

  [2/4]

  [3/4]

  [4/4]

Flera läsare har hört av sig till redaktionen att det töms för sällan på Skillingaryds numera enda återvinningstation för förpackningar och tidningar.

Enligt företaget Förpackning och tidningsinsamlingen, som ansvarar för stationen, har Smedjegatans station extra tömningar i veckan, vilket tyvärr inte ser ut att räcka.

Taggar

6 reaktioner på Stationerna töms för sällan

Bra att det togs upp har flera gånger ta med min kassar hem igen för det varit fullt bär emot att ställa det utanför

Skärpning kommunen! Vart finns miljötänket i detta? Folk kommer dra sig för att gå dit, de kommer slänga allt i sina egna sopkärl istället och den stora förloraren blir miljön. Vaggeryds Kommun ligger redan långt efter vad gäller hushållens återvinning. Gör nåt!

Vem som helst utom kommunens politiker och tjänstemän förutsåg den här konsekvensen. De som använder återvinningsstationen kontinuerligt såg ofta att det var överfullt när det fanns två stationer.

Har ni inget sinne för ordning och reda varken kommunen eller de som lämnar.Är det fullt så får man väl åka och tömma.Vi visar verkligen hur det har blivit i Sverige .

Det var fullt redan innan kommunen fick för sig stänga ner Soldathemstomten,1 återstå tror jag att det blir fullt där på smedjegatan,här finnes väl plats om man vill fixa detta problem Skillingaryd är välan ingen storstad precis,varför inte 3 återvinningsstationer eller 4 västra sidan av byn ska väl inte behöva åka km.för att slänga det som ska återvinnas,beslutfattarna kanske skiter i det å fyller sin soptunna istället å betala glatt med egna medel som är sponsrade av skattebetalare

Var till återvinningen idag det stod kassar bredvid med kartonger trots att halva containern var halvfull det går att stoppa in från sidan också om man inte märkt det
Om alla plattade till sina mjölkförpackningar m.m. skulle det rymmas mycket mycket mer och
då skulle det inte behövas tömmas så ofta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *