Nyheter

Stenhögarna blev lekplats

Nyheter Byggandet vid Bullerbyn i Skillingaryd är igång. Efter sprägningen har nu mängder med sten lagts vid en asfalterad yta i närheten.

Stenen från Bullerbynbygget har samlats ett kvarter bort

Sprängsten från Bullerbynsbygget har nu samlats vid en asfalterad yta intill Femkampsområdet. Läsare har hört av sig och är oroliga för att platsen nu har blivit en lekplats för barnen.

– Stenarna kommer inte att ligga där för evigt. Fastighetsenheten har fått lov att låna platsen tillfälligt för stenupplag, säger Hans Göransson, tekniska kontoret.

Taggar

Dela


1 reaktion på Stenhögarna blev lekplats

Den så kallad asfalterad yta har varit i åratal en skräp yta med allt möjligt. Från gamla däck,svarta soppåsar och annat bråte. Lastbilar från olika företag har parkerat där och rastat. Skrev till Vaggeryds kommun för ett tag sen,och undrade om dom kunde snygga till eller ev. gräva upp och så gräs och sätta ditt ett par parksoffor. Men nej,var svaret det var inte planerat för någon park. Kan tänka mig att dom reserverade detta för sprängstenarna. Hur vacker är synen som möter dom som bor här eller dom som kan vara intresserade att köpa hus här. För att inte tala omhur farligt det är för pojkarna som tycker det är rolig o cykla där och klättra på stenarna. Det kan bli dyrare det för kommunen än att ställa i ordning den yta och den andra yta på den andra sidan vägen eller ska det komma sprängstenar där oxå???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *