Nyheter

Stökigt vid skola – polis tillkallades

Nyheter Fågelforsskolan i Skillingaryd har sedan en längre tid tillbaka, tyvärr, varit centrum för polisutryckningar. Bränder och skadegörelser avlöser varandra.

Arkivfoto; Fågelforsskolan i Skillingaryd

Som Skillingaryd.nu berättade om i går var det ett flertal mopedstölder vid sporthallen och Fågelforsskolan i Skillingaryd. Polisen bekräftar att varit stökigt vid högstadieskolan efter skoltid.

– Vi blev kallade till platsen i måndags kväll då det var bråk vid omklädningsrummen i sporthallen. Det var stökigt och skadegörelser har gjorts av inventariet, bland annat plastbackar. Ingen skada på skolbyggnaden eller sporthallen, säger Jenny Karlsson på polisen i Värnamo.

– Vid samma kväll stals även ett flertal mopeder utanför sporthallen. Någon moped har anträffats. Vi har ingen misstänkt gärningsman i nuläget, avslutar Jenny Karlsson.

Taggar

Dela


1 reaktion på Stökigt vid skola – polis tillkallades

Hur länge skall det få fortsätta med vandalisering och nedbusning av ungdomar i skolåldern innan
det gått alldeles för långt. Är det några föräldrar
som håller sina barn om ryggen och lyckas övertala
att det inte skall komma ut vem de skyldiga är.
T.ex. vem låg bakom vandaliseringen av kommunens mattransportbil ? Reparationer för flera 10.ooo tals kronor som blev nedtystat. Söndersprängda utegrillar, postlådor, bränder i containrar, skjutningar i tätbebyggelsen på sena kvällar i veckosluten.
Berörda myndigheter som har skyldighet att se till att ordningen upprätthålls i kommunen ta… tag i detta problem innan det är för sent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *