Nyheter

Stor mässa hos Skivaryd

Nyheter Under kommande helg anordnas mässa med hantverk, mode, blommor med mera. Både lördag och söndag välkomnas besökare till mässan i Skillingaryd.

Kajsa Löfström och Carina Remnemark är duon som tillsammans med Skivaryds Samlarklubb håller i trådarna. De berättar:

– Det hela startade när vi var här och Skivaryd hade en träff om Vasaloppet för drygt ett år sedan. Då var vi här som publik och genast så slog oss idén att här skulle vi ju göra en julmässa! I maj träffade vi styrelsen och sålde in vår idé och de nappade direkt. Så vi slog våra kloka huvuden i hop och körde i gång. Nu blev det ju inte en julmässa utan en mässa med hantverk, mode, blommor bland annat. Vi har faktiskt fått tag i 30 utställare som kommer hit till helgen, det är jätteroligt! Här kommer att finnas fika, korv och lotter utöver våra utställare.

– Vi kommer inte att ta något inträde och det kommer att bli en väldig blandning mellan utställarna. Det här är premiär för oss så vi hoppas att kommunborna ska tycka att det är roligt att det händer något och att så många som möjligt hittar hit till Östra Fåglabäcksvägen, avslutar initiativtagarna. 

Skivaryd har för övrigt ett tiotal medlemmar på plats under helgen och de svarar för lotteri, servering och en hel del annat.

Ulf Svensson, Kajsa Löfström och Carina Remnemark hoppas på många besökare till helgen.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *