Nyheter

Störande ställverk hörs inte

Nyheter Bygga plank vid ställverket - inte vår grej menar tekniska utskottet och vänder frågan vidare till campingen och kultur- och fritidsförvaltningen

Ett medborgarförslag från en Vaggerydsbo har inkommit till kommunfullmäktige om att bygga ett plank intill ställverket i Vaggeryd. Det är det surrande ljudet från ställverket vid campingen som är orsaken till medborgarförslaget. Finns även förslag på att plantera klängväxter på planket.

Tekniska utskottet gör bedömningen att ovanstående förslag inte påverkar trafiksäkerheten i området och kommer att avslå förslaget.

– Vi på tekniska äger inte frågan egentligen, det är Vattenfall. Om campingen har problem med surrande ljud får kultur- och fritidsförvaltningen ta hand om detta. Vi har inga rättigheter till det och det ingår inte i våra uppdrag. Jag har själv varit där och det låter inte mycket från ställverket, menar PO Toftgård  (C) ordförande i tekniska utskottet.

 

Arkivfoto. Störande ställverk för campingens gäster?

Taggar

Dela


1 reaktion på Störande ställverk hörs inte

Vad bra att P-O varit där o lyssnat och med tanke på att du är 70 år har du fullgod hörsel eller har den möjligen inte blivit sämre för dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *