Nyheter

Storstöld ur parkerad lastbil

Nyheter I natt skedde en kapellskärning på terminalvägen intill Power i Skillingaryd.

Lastbilen var lastad med robotdammsugare. Enligt polisen tog sig någon eller några personer tog in i lastutrymmet och stal gods till ett betydande värde.

Polisen berättar på sin hemsida att man är intresserad av tips och iakttagelser från platsen. Den som har uppgifter att lämna ombeds ringa 114 14.

Taggar

Dela


4 reaktioner på Storstöld ur parkerad lastbil

Hur kan tjuvarna veta vad det finns för last i lastbilarna tidigare var det hundratals tv apparater och nu robot dammsugare tjuvarna kanske vet vad de innehåller innan dom ens har kommit hit . Stöld godset är säkert på väg ut ur landet redan med färjan över till östra sidan sundet hoppas att Polisen och Tullen gör sitt jobb.

Ja det är märkligt att dessa kapellskärningar kan fortsätta hela tiden. Och inget verkar göras för att komma tillrätta med det. Bättre belysning där dom står idag sålänge dom inte får köra innanför grindarna och väktare som patrullerar tätare.

Att inte försäkringsbolagen är intresserade av att anställa en nattvakt. De får ju punga ut med belopp som överstiger betydligt mer än vad en nattvakt skulle kosta.
Det är ju flera bolag som skulle samsas om en vakt gemensamt.

Efter så många kapellskärningar som varit där tycker man att snart borde det vidtas lite åtgärder, typ övervakning eller att lastbilarna får parkera innanför grindarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *