Nyheter

Studenterna avslutade i kyrkan

Nyheter Nu på förmiddagen har Fenix studenter haft sin avslutning i Vaggeryds kyrka. "Jag kommer att sakna er" var rektorns ord till studenterna.

  [1/16]

  [2/16]

  [3/16]

  [4/16]

  [5/16]

  [6/16]

  [7/16]

  [8/16]

  [9/16]

  [10/16]

  [11/16]

  [12/16]

  [13/16]

  [14/16]

  [15/16]

  [16/16]

– Va rädda om varandra idag, se gärna efter era kompisar också idag, säger församlingspedagogen Mikael Svenningsson när han välkomnade alla studenter in till avslutningen i Vaggeryds kyrka.

In i Vaggeryds kyrka kommer prästen Jörgen Bok på cykel.

–  Lär man sig att cykla kommer man ihåg det, lär man sig simma en gång så minns man. Hur är det med det som man har lärt sig i skolan. Vad har jag för användning av detta? Kanske är så att man lär sig något inför ett prov och kommer jag ha användning av detta senare? Ta med er kunskapen ni lärt er, säger Jörgen.

– Friheten är nära. Sommarlov har ni haft många gånger, men inte den här gången. Världen väntar på er. Ni kan, ni vill och ni vågar. Bra jobbat att ni kämpat på Fenix i tre år. Tack för den här tiden, säger rektor Martin Alkemark och berömmer studenterna att till och med rektorn kommer att sakna årskullen.

Efter avslutningen i kyrkan kommer studenterna får ”klasstid” en sista gång innan utsläppet är på Fenix sjösida vid lunch.

Taggar

Dela


3 reaktioner på Studenterna avslutade i kyrkan

Mycket omoget av Skillingaryd.nu att publicera olämpliga bilder på folk som eventuellt tittar bort, bildar eller sover. Känns som ett försök att hänga ut personer istället för ett reportage om studenten. Ta bort inlägget.

Vem som helst kan somna i kyrkan, inget att hetsa upp sig för …. ( jag somnade själv på en julotta 1964)

…. men att lansera bilder i offentlig media på slumrande ungdomar i kyrkbänken finner jag näst intill kränkande för de drabbade.

Det finns ingen anledning att presentera dylika bilder som kan bli till bekymmer för den utsatte.

Jag rekommenderar starkt att ta bort oschyssta bilder. Känns väldigt oseriöst och slappt, moralen är låg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *