Nyheter

Succé för fotbollens dag

Nyheter Idag genomfördes fotbollens dag på Lindevallen i Hok och vädrets makter var nådiga med en del sol och framförallt inget regn

Fotbollsfest i Hok

Det har varit ont om publika arrangemang under coronapandemin vilket fick Hooks IF att bjuda in till en aktivitet med fotbollen i centrum. Det blev en välbesökt söndagseftermiddag på Lindevallen som inleddes med en match där Hooks IF mötte Bottnaryd och vann med 8-0. Därefter spelades en knattematch mellan Hook och Waggeryd där hemmalaget drog längsta stråt och vann med 4-3.  Även om det kallades fotbollens dag var det en del andra aktiviteter som bollkastning och straffsparkstävling. Hoks bästa straffskytt blev Oscar Erinder som vann finalomgången mot Mikael Karlsson..

Dessutom erbjöds naturligtvis förtäring i form av hamburgare, korv, fika och godis. Dessutom fanns det ett lotteri med ett välfyllt prisbord som sponsrats av ett antal företag från Vaggeryd och Hok.

Det märkets tydligt att det funnits en längtan att komma ut och umgås på ett någorlunda normalt vis även om alla aktiviteter med mera genomfördes på ett coronasäkert sätt.

Efter att ha varit borta ur verksamheten i drygt 15 år hoppas nu föreningen kunna göra fotbollens dag till ett årligt återkommande arrangemang den andra söndagen i september.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *