Nyheter

Svenssons nyårshälsning

Nyheter Hur har våra ledande politiker firat jul? Vad har funnits i paketet? Vad var det bästa på julbordet? Hur firas nyår? Här berättar andre vice ordförande i kommunfullmäktige Stig Svensson (SD)...

Stig Svensson (SD)

I dag är det Stig Svenssons tur: 

Hur har julen varit?
Familjen på Lilleskog firade som vanligt en traditionell och lugn jul. Julbordet såg ut som det gjort de senaste 50 åren med dopp i grytan, skinka, julkorv, sill och Janssson – inga nymodigheter här inte. Julskinkan, som för övrigt var nummer tre sedan första advent är det viktigaste på julbordet tätt följd av en stark Jansson. En del blir trött på julmaten men eftersom vi gillar att trolla med rester är det alltid lika spännande att fixa nåt annorlunda. På tv:n spelades Svensson, Svensson – tradition är viktigt. Julklapparna går numera bara till barnbarnen som i år firade hos sina morföräldrar. 

Nyårsafton firas, hur?
Nyårsafton brukar vi fira i lugn och ro framför en brasa i öppna spisen, där vi går igenom varför året gått så fort och funderar över vad som är viktigt under året som ligger framför oss. 

En nyårshälsning från dig till våra invånare:
Ett Gott Nytt 2023 som får alla negativa profetior på fall. Vi har ett EU som de flesta har åsikter om, missa inte att det är val dit 2024, där vi ska säga vad vi tycker. 

– Jag gläds över att vi fått så många yngre tjejer och killar inom politiken efter förra valet och hoppas att den utvecklingen fortsätter. Det är viktigt att alla påverkar vårt land och vår kommun i positiv riktning. Vi är alltför många äldre i verksamheten och behöver få yngre ersättare. Jag vet att det finns, men det räcker inte med att vara aktiv på sociala medier – vi behöver fler politiker som har ett glöd att påverka i rätt riktning. Sök kontakt med ett parti som ligger ”nära” Er. Ni behövs och behöver inte vänta tills det blir val 2026, hälsar andre vice ordförande i kommunfullmäktige Stig Svensson (SD) och önskar våra läsare ett Gott Nytt 2024.

Jul i Lilleskog. Foto: Stig Svensson  [1/2]

Jul i Lilleskog. Foto: Stig Svensson  [2/2]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *