Nyheter

Sverker ny C-ordförande

Nyheter Centern i Vaggeryds kommun valde en ny ordförande vid årsmötet. Han efterträder Ulf Abrahamsson som hade avsagt sig omval.

I styrelsen valdes på två år Ulf Abrahamsson, Sven Samuelsson och Ida Philip. Kvar på ett år är Thomas Mörhed, Roger Andersson och Pelle Philip. Ersättare är Jörgen Johansson som nyvaldes efter Eva Toftgård samt P O Toftgård och Göran Lemke.

Ordförande Ulf Abrahamsson hälsade de närvarande välkomna och berättade om det gångna verksamhetsåret. Antalet medlemmar är idag cirka.

– Centern kan med glädje blicka tillbaka på det gångna verksamåret och konstatera att många av frågorna som drevs i valkampanjen också är uppfyllda. Centern är också nöjd med att samarbetet med femklövern fungerat väl. Likaså är Centern en stark faktor i nämndarbetet, då vi är väl representerade.

– Framåt är det en stark dialog med samhällsmedborgarna som gäller. Vi måste vara duktiga på att lyssna in behoven som finns, men också vara pådrivande för att skapa positiva förändringar. Problemet är givetvis att behålla ett starkt Femklöversamarbete och samtidigt ha en stark egen Centerprofil. Alla inom Centern är eniga om att det är vägen vi måste gå, noterade man.

Årsmötet hälls under måndagen i Zenergys lokaler i Skillingaryd. Mötet inleddes med en presentation och rundvisning av Zenergys verksamhet. Vice vd Robert Gurbin kunde med glädje visa på den nyskaparkraft som finns i företaget och att man ligger rätt i tiden för att producera de husmoduler man producerar.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *