Nyheter

Tacksamma krögare söker någon som kan bära facklan vidare

Nyheter Jonas och Gustav på restaurang SPIS öppnar upp för försäljning av sin verksamhet i Vaggeryd.

I fyra och ett halvt år har krögarduon försett kommunborna med kulinariska måltider men funderar nu på att sälja och berättar:

– Nu är vi inne på vårt femte år som ägare av Restaurang SPIS, det har varit och är fortfarande ett privilegium att få göra det här för kommuninvånarna. Det är en sådan viktig ingrediens i vår lilla stad att ha en bra välfungerande restaurang med fullständiga rättigheter. Det livar upp. Vi känner att vi är väldigt omtyckta av våra gäster för maten och servicen som vi tillhandahåller såväl luncherna som afterworken och Tema-kvällarna. Vi tycker själva att det är ett riktigt roligt jobb.

– Av lite olika omständigheter så känner vi nu att det är dags för oss att öppna upp för en försäljning. Det kan ta lång tid att hitta en köpare, helst rätt köpare som kan fortsätta i liknande anda och leverera en bra och hög kvalitet till invånarna i vår lilla stad. Vilket känns viktigt för oss. Det kan ju ta ett, två eller fler år innan det är sålt. Och under den tiden så vill vi köra på precis som vanligt och skämma bort våra underbara gäster!

– Det har varit en positiv tid och det har gått bra för oss. Här finns utvecklingsmöjligheter kvar och den som är intresserad ser nog dessa möjligheter, det är bara fantasin som sätter gränserna, berättar Jonas Bergström.

– Coronatiden påverkade oss en del. Fredagarnas afterwork som brukar vara fullsatt kanske under en period bara hade femton personer, men då ställde Vaggerydsborna upp och hämtade mat i stället så det var positivt, men nu är det full fart igen fortsätter Gustav Glänneskog.

– Vi är väldigt tacksamma och nöjda med det här! Det är och har varit jättekul, men nu börjar det bli tid för oss att göra någonting annat, avslutar krögarduon.

Gustav Glänneskog och Jonas Bergström har drivit restaurang SPIS i fyra och ett halvt år.

Taggar

3 reaktioner på Tacksamma krögare söker någon som kan bära facklan vidare

Jonas och Gustav:

Ingen tvekan om att ni har erbjudit guldkant i tillvaron för Vaggerydsborna.

Vilken mat! Vilken service!

Hoppas ni hittar en värdig efterföljare när ni överlämnar stafettpinnen.

Kommer att sakna era goda luncher och trevliga temakvällar.

Hoppas att ni hittar krögare med samma känsla för hantverket som ni har!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *