Nyheter

Taket är rivet, taket ska läggas

Nyheter Nu har arbetet med ett nytt tak på Friluftsgården i Vaggeryd inletts

  [1/5]

  [2/5]

  [3/5]

  [4/5]

  [5/5]

Det var för ett par veckor sedan som VSOK fick beskedet att det valts som mottagare av XL-hjälpen. Det innebär att XL-bygg har valt ut några projekt runt om i landet som får hjälp med angelägna åtgärder. VSOK ansökte om att få ett nytt tak på Friluftsgården och de fick sin ansökan beviljad.

I dagarna har arbetet påbörjats och en saneringsfirma har rivit det gamla taket och gjort det möjligt för Österskogs bygg att inleda arbetet med det nya taket.

– Ja nu är vi igång, säger Rasmus Holmqvist och berättar att de nu snabbt ska se till att taket blir tätt så blir det inte så panikartat sedan. De ska dessutom räta upp taket som lutar här och var samt byta ut en del partier som har murknat genom åren.

Hur lång tid tar det?

– Det är lite svårt att säga, menar Rasmus då det beror på andra omständigheter. Kan de arbeta oavbrutet med taket, hur blir det med väder och vind med mera. Men han menar att allt bör vara klart, inklusive plåtarbeten, inom ett par veckor men siktar lite försiktigt på att allt är färdigställt under november månad.

Taggar

Dela


1 reaktion på Taket är rivet, taket ska läggas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *