Nyheter

Tar plats i temaparkens styrelse: ”Unik kompetens”

Nyheter Den tidigare partiledaren och näringsministern Annie Lööf från Värnamo blir ledamot i styrelsen för Astrid Lindgrens Värld.  

Den tidigare partiledaren och näringsministern Annie Lööf från Värnamo blir ledamot i styrelsen för Astrid Lindgrens Värld. Bild: Pressbild

– Annie Lööf har en unik och eftertraktad kompetens som många vill ta del av. Hennes värderingar är också precis i linje med bolagets så vi är otroligt glada och stolta över vår fantastiska rekrytering. Vi är ett starkt lag med väldigt duktiga människor och att Annie Lööf väljer att arbeta med oss upplever jag som ett väldigt bra betyg för oss som bolag, säger Nils Nyman, styrelseordförande i Astrid Lindgrens Vimmerby AB i ett pressmeddelande.

Annie Lööf själv betonar stoltheten i att få vara med att utveckla Astrid Lindgrens Vimmerby och dess viktiga roll i den småländska besöksnäringen.

– För mig är Astrid Lindgren barndom, Småland och varma, tydliga värderingar. Det är en stor förmån att få vara med och utveckla Astrid Lindgrens Värld och hennes barndomshem Näs och göra så att än fler barn och vuxna får ta del av hennes berättelser om Pippi, Emil och Skorpan. Jag ser fram emot att få vara med på den fortsatta resan att både få fler att ta del av denna kulturskatt och samtidigt skapa jobb och utveckling lokalt i Småland, säger hon i ett pressmeddelande.

Astrid Lindgrens Vimmerby AB (vari ingår Astrid Lindgrens Värld, Näs Astrid Lindgrens barndomshem och Astrid Lindgrens Vimmerby Möten och konferenser) arbetar intensivt och kontinuerligt med offensiva satsningar som befäster Vimmerby som ett av Sveriges starkaste besöksmål.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *