Nyheter

Teaterhösten är klar

Nyheter Skillingaryds Teaterförening har klart med sitt program för hösten 2017 och alla föreställningar hålls i Skillingehus.

Det blir följande program

:
15 september
När vi reste i Folkets Park
I denna lilla konsert på cirka en timme får vi njuta av gamla godingar som sjöngs av både internationella och svenska stjärnor, och det var till Folkets Park alla dessa stjärnor kom. Caroline Wennergren väcker minnena till liv med sin sång.
Med sig har hon buktalardockan Leroy Armstrong som hon buksjunger med. Detta är ett program som lockar till skratt och det är lätt att utbrista: Det är inte klokt, det är som om man hörde Louis Armstrong – och såg honom…

13 oktober
Kärlekens outgrundliga vägar
Föreställningen handlar om lustiga och sorgliga, påhittade och sanna historier om vår starkaste drivkraft, Kärleken.
Historierna utspelar sig i Mellanöstern, på norra Island, i Leningrad och Malmö.
Mycket humor och eftertanke, varm publikkontakt och en hel del improvisation.

19 november
Ett drömspel med 123 Schtunk
1 2 3 Schtunk är tillbaka med Strindbergs, enligt honom själv, bästa pjäs.
I händerna på Schtunkarna blir det en vacker, vemodig och hoppfull föreställning. Som vanligt kryddas det hela med clownernas nyskrivna musik och denna gång utlovas även lite dans! Och naturligtvis – en massa skratt.

8 december
A swingin’ Christmas
Tänk dig det allra bästa av både den svenska och amerikanska julrepertoaren från jazzens och swingens guldår, i trestämmiga arrangemang a´ la The Andrews Sisters och med några av Västsveriges absolut bästa musiker i form av The Dixie Dan Band. Där har du ”A swingin´ Christmas”!
Smoke Rings Sisters bjuder på älskade klassiker såsom ”Christmas Song”, ”O helga natt”, ”Jingle Bells” och ”Jul, jul, strålande jul” men även på en hel del twistar. Hur låter egentligen ”Tänd ett ljus” i bossa nova-rytmer, och kan ”Vår julskinka har rymt” verkligen sjungas som en sensuell blues?

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *