Nyheter

Thomas Kimmehed är Årets Företagare

Nyheter Thomas Kimmehed fick på morgonen ta emot priset som Årets Företagare.

I gassande solsken på onsdagsmorgonen överräcktes det blommor till årets företagare, Thomas Kimmehed som gratulerades för sin verksamhet som har sin bas i Vaggeryds kommun.

Han inledde sin bana inom bussbranschen något av en slump. När han var i 20-årsåldern hade han en kompis som köpt en buss som efter ett tag tyckte att det var inte särskilt roligt och frågade om Thomas vill köpa den. Sagt och gjort, 1980 köpte han verksamheten och har från den dagens enda fordon utvecklat en rörelse fördelat på två bolag, Thomas Kimmehed AB och Gränna Taxibuss AB, som har ett fyrtiotal fordon och omkring 40 anställda.

– Vi har valt att satsa lokalt, framförallt i Vaggeryds kommun, säger Thomas Kimmehed men tillägger att man också har verksamhet runt Jönköping och ser sin verksamhetsregion som Vaggeryd och södra vätterbygden.

Näringslivsrådet har nominerat Thomas Kimmehed AB till Företagarna i Jönköpings län som slutligt utser vinnaren. Förslaget föll i god jord och valdes med följande motivering:

”Med ett brinnande intresse för affärer och med ambition om fortsatt god lönsamhet har Thomas Kimmehed AB ett av regionens stabilaste bussbolag. Med fortsatt god lönsamhet kommer Thomas Kimmehed se till att resenärerna kommer komma ännu längre.”

 

 

 

 

Taggar

Dela


2 reaktioner på Thomas Kimmehed är Årets Företagare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *