Nyheter

Thomas är ny förvaltningschef

Nyheter Förvaltningschefen på miljö- och bygg heter numera Thomas Andersson. ”Roligt med internrekrytering”

Foto från Vaggeryds kommun

Thomas har arbetat som bygginspektör på miljö- och byggförvaltningen sedan fem år tillbaka. Nu kliver han in i rollen som miljö- och byggchef, något som har ser fram emot.

– Det ska bli väldigt kul och spännande att tillträda min nya tjänst. Vaggeryds kommun är en expansiv kommun med positiv befolkningsutveckling och det händer mycket i kommunen. En av sakerna som jag ser fram emot mest är att få försätta utveckla samarbetet mellan förvaltningen och de vi finns till för, våra invånare, säger Thomas Andersson.

– Jag har haft förmånen att få arbeta tillsammans med Thomas under stora delar av året, och har stor respekt för hans kunskap. Thomas har också visat prov på goda ledaregenskaper, som är viktiga i en roll som förvaltningschef. Jag ser fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Annika Hedvall, kommundirektör.

Fotnot; Ovan är från pressmeddelande Vaggeryds kommun.

Vid kommunstyrelsens pressinformation lämnade våra ledande politiker en kommentar om en nyanställda Thomas.

– Han har visat goda kunskaper. Vi var helt överens. Roligt att man internt kan plocka in ny miljö- och byggchef. Normalt sett ska vi gå ut externt men vi valde den interna vägen istället. Det känns bra, säger Gert Jonsson (M).

– Vi har haft Thomas som tillförordnad några månader och vi bedömer att hans egenskaper är viktiga för framtiden, kommenterar Kenth Williamsson (S).

Taggar

Dela


14 reaktioner på Thomas är ny förvaltningschef

En rekrytering där det finns en gedigen bakomliggande pratisk erfarenhet av bygg och miljö.
Vi i Vaggeryds kommun ska vara oerhört tacksamma att Thomas ville ta på sig ansvaret och att det blivit ett mycket klokt val av kunnig förvaltningschef. Grattis Thomas!

Thomas snickrade vårt kök för många år sedan. Så slå in spikar klarar han även att snickra ihop miljöbygg så det blir bra . Det klarar han och skulle han inte klara det är det andra problem i den nämnden.

Helt rätt val! Trevlig och en social prick med, hans kunskaper tvivlar jag inte på heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *