Nyheter

Tofterydsrevyn i startgroparna

Nyheter Tofteryds Bygdeförening startade 2022 års revyarbete med stormöte i Ekhults missionshus under söndagseftermiddagen.

Tofterydsrevyn kommer 2022 att ha föreställningar från 13 augusti till 27 augusti. Se Tofteryds hemsida www.tofteryd.se.

Ett 50-tal unga och gamla samlades för en genomgång av arbetsgrupper m.m. P O Toftgård, ledningsgruppens ordf, gick igenom tidsplanen inför premiären den 13 augusti i Pos Lada och övriga förutsättningar för revyn.

Malin Gustavsson skrev in många frivilliga i de olika arbetsgrupperna, och Lena Toftgård berättade om föräldrarnas ansvar, då uppåt 50 barn brukar medverka i revyn.

Efter fikapausen släppte Christer Malmborg loss idékläckandet krig årets tema som kommer att utspela sig i en skolmiljö någonstans i Vaggeryds kommun. Christer överöstes med idéer, och det kan utlovas en ”trovärdig” lokalrevy, nära till skrattet, med mycket sång och dans.

Efter genomgång av Ann Erlandsson, dans- och regiansvarig, blev det sångövning under ledning av Anna-Maria Toftgård, sång- och musikansvarig. Årets nyskrivna ”korvlåt” fick taket att lyfta i Ekhults missionshus. Samlingen avslutades med den traditionella slutsången i Tofterydsrevyn: Tack för en härlig publik!

En första sångövning. Foto: Maria Roos  [1/3]

Delar av ledningsgruppen. Foto: Maria Roos  [2/3]

Sångtexten i mobilen. Foto: Maria Roos  [3/3]

Taggar

Dela


1 reaktion på Tofterydsrevyn i startgroparna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *