Nyheter

Tomteparad i Klevshult

Nyheter Fjärde advent firades med gemenskap i Klevshult.

Milwa Stensson med ponnyn Ester.  [1/4]

Svea Åkerhag med ponnyn Miranda.  [2/4]

paraden fanns en ren, fyra söta och pyntade ponnier från stall Fryebo och stall Klevshults gård och ett gäng tomtar.  [3/4]

Alice Fransson med ponnyn Valle och Nova Jonsson med ponnyn Sally.  [4/4]

Sanna Stensson fick idén att tillsammans med sin dotter Milwa samla ihop några av Klevshults hästar och deras ryttare för att skapa lite julstämning för samhällets invånare. I paraden fanns en ren, fyra söta och pyntade ponnier från stall Fryebo och stall Klevshults gård och ett gäng tomtar.

– Uppslutningen blev över förväntan, vi hade bett samhällets invånare att gå ut på sina trädgårdar för att hålla det hela corona-vänligt. Vi gav och möttes av julhälsningar som vi aldrig annars har gjort. Det var så många eldkorgar som var tända på trädgårdarna, glädje och kameror som förevigade detta. Några åskådare hade tagit på sig tomtekläderna och vi möttes även av sång och dragspel, säger hon i en mejlkommentar.

Sanna Stensson tackar alla Klevshultsbor för en trevlig och härlig eftermiddag med mycket julstämning, trots en annorlunda jul.

Taggar

3 reaktioner på Tomteparad i Klevshult

Jag måste också få passa på att tacka alla fantastiska Klevshultsbor som tog emot ” vårt” tomtetåg så hjärtligt. Önskar alla en god jul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *