Nyheter

Traditionell julfest i Hok

Nyheter Som vanligt arrangerades en julfest på trettondagen i Hoks Folkets Hus

Granen i centrum  [1/4]

Julfesten samlade såväl yngre...  [2/4]

...som äldre  [3/4]

  [4/4]

Den första julfesten arrangerades 1928, samtidigt som Folkets Hus var färdigt. Sedan har julfesten arrangerats årligen, men med två uppehåll under alla år. Det var dels under andra världskriget samt ett är när det pågick byggnation i fastigheten.

Som vanligt var det mycket folk som hade samlats för att gå tipspromenad, köpa lotter, fika och naturligtvis dans kring granen. Dessutom kom tomten på besök och delade ut lite godis till barnen.

Det var osäkert i höstas om det skulle bli någon julfest men till slut blev det så när ett antal personer engagerade sig och skaffade sponsorer och skötte planeringen. Folkets Husföreningen i Hok framförde ett tack till Katarina, Johanna, Emelie, Ronja, Josefin, Cecilia, Jesica, Mona, Jan och Eive för deras insatser så att barnens julgransplundring kunde genomföras.

Taggar

Dela


1 reaktion på Traditionell julfest i Hok

Ett stort TACK till alla som var med och bidrog till att vi kunde fortsätta med denna fina tradition i Hok. Framgår inte av bilderna hur mycket folk som kom. Tomten fick dela ut gottepåsar till över 50 barn, nästan lika många vuxna var med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *