Nyheter

Traditionsenligt firande i Byarum

Nyheter Första advent tändes traditionsenligt julgranen i Byarum. Arrangemanget lockade många besökare från Byarum, men också från de närliggande byarna.

Byarums Byalag bjuder varje år in till firande av första advent då byns julgran tänds under festliga former. De många besökarna som hade samlats i söndags fick njuta av stämningsfull julmusik, värmande eldar, glögg och pepparkakor i skenet av den ståtliga julgranen.

Särskilt uppskattat bland de femtiotalet yngre besökarna var jultomtens besök. Eftersom snön lös med sin frånvaro så fick tomten lämna släden hemma och i stället ta traktorn för att möta alla förväntansfulla barn.

– Vi är glada att det kom så många besökare. Det här är ett sätt att skapa en mötesplats och stärka gemenskapen, säger Malin Stjernqvist ordförande i Byarums Byalag.

Förberedelserna har pågått i flera veckor berättar Jessica Ekman Tholle som har varit med i Byarums Byalag i drygt ett år.

– Vi är jättenöjda med arrangemanget och glada över att kunna göra detta till en tradition i byn. Vi vill även passa på att rikta ett stort tack till alla lokala företag som har sponsrat med vinster till vårt lotteri, avslutar Jessica Ekman Tholle.

  [1/6]

  [2/6]

  [3/6]

  [4/6]

  [5/6]

  [6/6]

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *