Nyheter

Träning i det fria på Hooks herrgård

Nyheter I nästa vecka drar utomhusträningen i Hok igång för säsongen

Johanna Antonsson framför gräsytan där det blir full farr

I samband med att Hooks herrgård öppnade sitt SPA ville de slå ett slag för att hålla kroppen i trim även över sommaren. Med det i tanke startade man möjligheten att träna i grupp under semesterperioden. Därför inbjuder de till träning utomhus på den stora gräsytan jämte SPA-anläggningen. De kör fyra pass i veckan som vardera varar i 45 minuter. Det är två pass på tisdagskvällen och två pass på torsdagskvällen. Träningen är kostnadsfri och Hooks herrgård står för instruktörer under träningspassen. Innehållet är varierande och ska passa alla kön och alla åldrar, något för hela familjen från barn till far- och morföräldrar. Träningen kan bestå av zumba, yoga, tabata, schlagerdans med mera.

– Träningen är öppen för alla, säger Johanna Antonsson som är träningsansvarig och poängterar att det är gratis. Däremot lämnas olika erbjudanden men det är helt frivilligt att ta till sig eller avstå.

De har hållit på ett antal år nu och har omkring 50 personer vid varje tillfälle men har haft 74 personer som mest, något man siktar på att överträffa.

– Vi vill bli en mötesplats för hela kommunen med omnejd för att öka välmåendet i samhället, avslutar Johanna Antonsson

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *