Nyheter

Träningsmagasinet slår upp portarna

Nyheter I flera månader har Annika Strand kämpat med att bygga upp Skillingaryds största och enda premiumgym. Idag var det dags för invigning.

Träningsmagasinet i Skillingaryd slog idag upp portarna

– Här finns det modernaste inom träning och gymmet är topp tio gym i Sverige. Anläggningar som denna hittar du bara i landets storstäder, säger Annika Strand som är ägare till Träningsmagasinet i Skillingaryd.

Idag, mitt under rådande omständigheter, väljer Träningsmagasinet att öppna dörren för både nya medlemmar och de redan befintliga 100-talet medlemmar som redan har tecknat avtal.

– Till hösten blir den en stor invigning med event och så vidare. Idag, när vi öppnade dörrarna, följer vi restriktioner som till exempelt max tio deltagare per pass och vi har även köpt in tio stationer handdesinfektionsmedel. Med sunt förnuft hos medlemmarna och med dessa restriktioner hoppas jag att invånarna vågar ta sig hit till vårt nyöppnade gym, menar Annika.

Annika brinner för hälsa, träning och välmående och hon anser att just nu är det extra viktigt att ta hand om sin hälsa genom exempelvis träning där man inte bara stärker upp musklerna utan hela systemet såsom hjärta och lungor, vilket genererar till minskad risk för att drabbas av sjukdomar.

Fotnot; Pressmeddelande från Träningsmagasinet.

Taggar

Dela


Läs mer

Träningsmagasinet lägger ner: ”Tufft för alla”

7 reaktioner på Träningsmagasinet slår upp portarna

Okej Kalle 🙂 Då blir det dubbel lycka till Annicka, men hennes järnvilja kommer detta gym går långt. 👏👏👏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *