Nyheter

Tre av mest företagsamma är härifrån

Tre av mest företagsamma är härifrån

Nyheter

nu/wp-content/uploads/sites/3/2015/11/foretagsamma-finalister-151117-pr.jpg”>

Svenskt Näringsliv har en omröstning om länets mest företagsamma människa 2015 och tre av de fem har stark anknytning till Vaggeryds kommun. Det handlar om Per Larsson, Gärahovs Bygg, Vaggeryd, Joel Enhörning, Byarums Bruk och Eva Pinal-Lundberg, Husro, Huskvarna. Eva är uppvuxen i Skillingaryd.
En fjärde är Stefan Alvarsson, Jönköping som bland annat driver EPAB med kontor i Vaggeryd.
Den femte i omröstningen är en duo; David Nord och Jonas Hallenborg från Forserum.

De nominerade med juryns motivering
David Nord och Jonas Hallenborg, Work System, Forserum
Med lyckade strategier och en oräddhet har David och Jonas, som ledare i snabbväxande företag, lyckats skapa över 35 arbetstillfällen sedan 2012 då första personen anställdes. De har alltid vågat satsa på unga och oerfarna personer!

Per Larsson, Gärahovs Bygg, Vaggeryd
Tillsammans med kompetenta medarbetare expanderar Gärahovs Bygg både lokalt och nationellt. Med glöd, driv och ett personligt engagemang driver Per Larsson verksamheten kraftigt framåt och ser till att Gärahovs Bygg är ett företag att räkna med nu och i framtiden.

Eva Pinal-Lundberg, Husro, Huskvarna
Eva är en tjej som började med två tomma händer. Hon startade sitt städbolag i Huskvarna och har idag växt till att ha ett 20-tal anställda. Med ett stort engagemang och med kunden i fokus är Eva omtyckt av både anställda och privat- och företagskunder.

Stefan Alvarsson, OnePartnerGroup, Jönköping
En entreprenör av hög rang, som började i liten skala med presentreklam. Efter att bytt bransch har Stefan under de senaste sex åren byggt upp en verksamhet inom kompetensförsörjning med 700 anställda.

Joel Enhörning, Byarums Bruk
Ung vd som såg potentialen i det lilla bruket och vågade satsa. På ett smakfullt sätt varvar de traditionell gjuteriteknik med modern formgivning och har på så sätt kunnat nyanställa och växa men också samtidigt tänka miljö- och energieffektivitet.
Man kan rösta via denna länk

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *