Nyheter

TV: Krockade på gårdsgata

Nyheter På gårdsgatorna i Skillingaryds centrum gäller maxhastighet av 7–10 km/timmen men avsevärt fortare än så gick det vid en olycka kring klockan 10.45.

  [1/5]

  [2/5]

  [3/5]

  [4/5]

  [5/5]

En bilist kom västerifrån i okänd hastighet och krockade med en belysningsstolpe. Det blev en kraftig kollision men föraren  verkade ha klarar sig utan skador. Som en säkerhetsåtgärd sattes stödkrage vid nacken och han fördes med ambulans till sjukhuset för kontroll och provtagning.

Taggar

Dela


11 reaktioner på TV: Krockade på gårdsgata

Precis, det är lätt att skriva o peka fingrar men de flesta här vet nog inte ens vad som hände innan de börjar skriva, pinsamt från er sida som klagar på föraren

Anonymt och I…
Hur vet ni att jag inte vet om vad som egentligen hände? Jag kanske har bra med kött på benen i mitt uttalande? Kanske jag vet vem föraren är? Kanske jag även vet hur denne betett sig förut i trafiken vid olika tillfällen? Ni ska inte heller peka finger utan substans bakom!

Ellen, vi vet att du inte vet vad som hände då du inte hade uttryckt dig på det vis folk har gjort, förmodligen känner vi personen och har fått höra om vad och hur det har hänt eller hur? Onödigt att ens skriva något, speciellt om det är negativt, innan både polis och föraren har sagt något.

I..
Du tror inte mina ord. Men läs dagens artikel så kanske du tar tillbaka den där pekpinnen du viftar mot mig. Jag vet vem som körde, punkt slut. Jag diskuterar inte detta mer.

Det är ingen av er som vet den sanna historien att anklaga någon utan att veta vad som egentligen har hänt är ganska pinsamt

Ingen kör den hastighet som gäller här!
Man får springa över vägen för att inte bli påkörd.
Bara en tidsfråga innan nåt riktigt allvarligt händer.

Som en säkerhetsåtgärd bör föraren bli av med sitt körkort för gott. För det krävs ganska hög fart för att orsaka en sån smäll och kör man så fort i centrum är man inte bara dumdristig utan även vårdslös och en fara för allmänheten. Man får tacka änglarna för att ingen oskyldig kom till skada!

Hur många vet vad som gäller på sk ”gånngfartsområde”
Källa Trafikverket; Du får inte köra fordonet med högre hastighet än gångfart. Du får inte parkera fordonet på någon annan plats än särskilt anordnade parkeringsplatser. Du som är förare har väjningsplikt mot gående.

Folk kör här som om de vore 50 när det är 7k som gäller. Det är precis som om dom inte ser skyltarna att det är gågata

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *