Nyheter

TV: Lions julmarknad med stipendier

Nyheter Även om inte snön kom så var det ganska många besökare som på skyltsöndagen sökte sig till torget, kikade i butikernas skyltfönster och besökte även de butiker som hade öppet.

Skillingaryds manskör framträdde  [1/16]

Lottförsäljning  [2/16]

Aktiviteter  [3/16]

För de yngre  [4/16]

Korv är alltid gott  [5/16]

Kommers  [6/16]

Stipendiater presenterades  [7/16]

Thoms Frankner och Jörgen Bergström var scenarbetare  [8/16]

Intressant  [9/16]

Även Pingskyrkans pastor var på plats  [10/16]

Tomten, givetvis  [11/16]

Torget med vacker gran  [12/16]

Hos Jonssons...  [13/16]

...lockade med semlor, dagen till ära  [14/16]

Fint i Kupan...  [15/16]

... där Stefan Peterson tog en liten ”telefonpaus”  [16/16]

Lions Club hade sin traditionella julmarknad på torget. Thomas Frankner och Jörgen Bergström var sammanhållande på scenen.

Något framträdande av Lucia med tärnor blev det inte då detta fått ställas in då det inte gick att ordna en omröstning kring en kommunlucia.

På scenen lockade Lions Club med stipendier till tre elever på Fågelforsskolan som fick 1 000 kronor var. Andra elever på skolan hade röstat fram Sara Marin, Gustav Scherman och Ella Tolf som vinnare.

Det var utlottning i olika lotterier med mera och Skillingaryds Manskör gjorde ett fint framträdande, som man sedan fortsatte med i Skillingehus.

Kommande söndag den 10 december är det liknande aktiviteter i Vaggeryd.

Taggar

Dela


3 reaktioner på TV: Lions julmarknad med stipendier

Skamligt….!? Man går väl på sånt som man tror ska vara intressant. Årets program var inte särskilt lockande, ingen lucia exempelvis. Manskören är bra men dem hör man ofta annars också. Jag har hört fler andra som också tycker att det behövs mer än lotterier för att locka ut andra än pensionärer o en del andra. Skyller inte på nån men skamligt att vi inte gick dit… ? Det behövs mer aktiviteter för att vi ska lämna tv-fåtöljen.

Ganska många???? Väldigt få, skulle jag vilja kalla det. Lions gör ett jättejobb med att ordna julskyltningar i våra tätorter. Tycker det är skamligt att inte fler skillingarydsbor visa sitt intresse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *