Nyheter

TV: Nu är företagscenter nedlagt

Nyheter I fredags var sista dagen för Postnords företagscenter i Vaggeryd och kunder hänvisas till utlämningsställena i Skillingaryd och Vaggeryd eller till terminalen på Torsvik utanför Jönköping.

En skylt på dörren om att man stänger...  [1/9]

Bilarna ska vara kvar...  [2/9]

Snart ett minne blott  [3/9]

Nu har Postnords företagscenter upphört.  [4/9]

Dags att stänga  [5/9]

Postboxarna blir kvar  [6/9]

Sista transporten från företagscenter  [7/9]

Stängt för alltid som flöretagscenter  [8/9]

Nikllas Johansen får nu jobba mer som brevbärare igen  [9/9]

Postnord har redan nu minskat öppethållandet till en timme om dagen måndag-fredag. Kreditkunder ska dock åtminstone tills vidare kunna få lämna in försändelser den aktuella timmen måndag-fredag. Det är dock slut med rek- och värdeförsändelser liksom frimärksförsäljning. Hur det blir med värde är ännu inte helt klart men troligen måste sådana tas emot och skickas genom att besöka företagscenter i Jönköping eller Torsvik.

Postboxarna kommer att finnas kvar, men ska flyttas till annan del i huset med ingång från baksidan. Postnord minskar nu även de totala ytorna och hyresvärden kommer att få möjlighet att hyra ut till annan verksamhet.

Företagscenter i Vaggeryd betjänar flera hundra företagskunder men rent fysiskt har antalet besök i lokalerna vid centrum minskat år efter år. Numera är det oftast bara kring tio kunder om dagen.

Niklas Johansen är brevbärare och en av dem som fått jobba åtskilligt med företagscenter. Han får nu vara brevbärare igen i större utsträckning än de senaste åren.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *