Nyheter

Två fick böta i Hok

Nyheter Polisen har genomfört en hastighetskontroll i Hok och två personer fick böta.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Två fick böta i Hok

Det är väl ganska normalt att det är 30 km/timmen utanför en förskola. Om man inte har upptäckt det kanske man skall uppsöka optikern. Frågan är väl om man skall låta grabbarna ha kul och äventyra andra människors liv. Det visar på den totala hänsynslöshet som präglar en del människors syn på sina medmänniskor.

Varför inte göra hastighetskontroll i Skillingaryd / Storgatan , varje kväll är ett störande av mopedister. De kör som galningar, och det är så irriterande med högljud som pågår varje dag. Hur många decibel är tillåtet när det gäller störande av allmänheten?

Bra jobbat. Ett ställe i kommunen där polisen borde göra hastighetskontroller är utanför förskolan Åviken
på Södra Park där det finns en hastighetsbegränsning på 30 km/timmen. Tidigare fanns en vägbula mittför förskolan men den togs bort i samband med bygget. Varför behövdes den innan men inte nu? Tjänstemännen skyller på att det blev dålig vattenavrinning i samband med regn. Vilket skämt. Det är bara en tidsfråga innan det sker en olycka .

Ofattbart att så många människor struntar i att hålla hastigheten. Det är kommunens skyldighet att vidtaga åtgärder så att inget händer. Det går bra att göra ett trafikhinder från Jönköpingsvägen in till
Ringvägen. Där behövs tydligen ett sådant av någon konstig anledning. Mycket effektiv. Man kan tro att avgassystemet skall gå åt skogen även vid ringa hastighet. Flytta det till Åviken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *