Nyheter

Tvåtaktsrök och naturupplevelser

Nyheter Traditionsenligt håller Götaströms fordonshistoriska klubben i Skillingaryd sitt mopedrally med en fyramilsrunda i kommunen på söndag.

Arkivfoto

Mopedrallyt som arrangeras under morgondagen är öppen för alla gamla mopeder och motorcyklar upp till 200 cc. En ”mopperunda” som är strax över fyra mil ska avverkas med både teoretiska och praktiska övningar.

– Starten går från Miliseum i Skillingaryd där även målet är. I startavgiften, ingen föranmälan krävs, ingår fika, inträde till Miliseum, fina naturupplevelser, trevligt folk och tvåtaktsrök utlovar Mats Carlsson som är moppegeneral i klubben.

– Förra året var vi 110 styckna, men det är vädret som styr, vi hoppas givetvis på många deltagare. Vi kommer köra en sydöstlig runda på närmare fem mil där vi har en del stationer som ska lösas och tipsrunda utmed vägen, berättar Mats.

Halvtidspaus är i Hagshults församlingshem där moppeförarna får vila en stund över en kopp kaffe. Ett femtontal funktionärer från klubben kommer att hjälpa till med de olika stationerna utmed banan.

Taggar

Dela


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *